Skip to content

Betrouwbare boekhouder en administratiekantoor in Arnhem

Ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor in Arnhem? Dan ben je bij Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies aan het goede adres. Je kunt in ons centraal gelegen kantoor in Arnhem terecht. Wat ons als boekhouder en belastingadviseur kenmerkt is de informele werkwijze waarbij we niet moeilijk doen, maar duidelijke taal spreken. We vinden het fijn om persoonlijk contact te houden met al onze klanten. Als administratiekantoor werken wij vooral voor kleine tot middelgrote bedrijven, maar als particulier kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Neem daarom gerust eens contact met ons op, of kom langs bij ons kantoor in Arnhem. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Leuk dat je kennis met ons wilt maken! We vertellen je graag meer over onze dienstverlening en wij kunnen je vrijblijvend inzicht geven in de kosten voor het uitbesteden van de administratie of belastingadvies. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons direct te bellen op 0263764595  of mailen naar info@hofman-hoek.nl. Als we online zijn kun je ook onze chat rechtsonder gebruiken. Ben je in de buurt? Dan kun je ook vrijblijvend even langs komen op ons kantoor. Een klein belletjes vooraf is in dat geval wel even handig. 

Openingstijden

Ben je in de buurt? Dan kun je ook vrijblijvend even langs komen op ons kantoor. Een klein belletjes vooraf is in dat geval wel even handig. 

Maandag9.00 uur t/m 17.00 uur 
Dinsdag9.00 uur t/m 17.00 uur 
Woensdag9.00 uur t/m 17.00 uur
Donderdag9.00 uur t/m 17.00 uur 
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag en feestdagenGesloten
Op afspraakHet is mogelijk om afspraken te maken voor op een avond, vrijdag of zaterdag.

    Contactformulier

    Adresgegevens

    Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies
    Meander 251
    6825 MC Arnhem