Skip to content

Een vakkundig administratiekantoor

Ben jij op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar administratiekantoor om jouw bedrijfsadministratie of boekhouding aan uit te besteden? Dan ben je bij Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies aan het goede adres. Wij verzorgen de administratie geheel naar wens. Twijfel je of de hulp inschakelen van een administratiekantoor of boekhouder iets is voor jouw bedrijf? Neem eens contact met ons op en we bespreken samen de voordelen van Hofman & Van der Hoek, want:

  • je bespaart veel tijd
  • we hanteren scherpe vaste prijzen
  • je werkt met deskundige en ervaren specialisten
  • we zijn makkelijk te bereiken, ook voor een afspraak face-to-face
  • we garanderen een snelle respons, waarom uitstellen tot morgen wat je vandaag al kunt doen?

Wil je meer weten over onze services? Lees dan eens verder, of neem meteen contact op met ons administratiekantoor.

Administratiekantoor met ervaring in boekhouding

Bij Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies genieten we ervan om ondernemers te helpen met het laten groeien van hun onderneming. Met onze ruim 15 jaar ervaring weten wij als geen ander tegen welke administratieve en financiële uitdagingen je aanloopt. We kunnen het ons heel goed voorstellen dat je geen zin en tijd hebt om je de hele dag bezig te houden met administratieve taken. Daarom schakel je ons administratiekantoor in om deze zaken uit handen te nemen. Wij zijn ontzettend makkelijk te bereiken, zowel telefonisch en per mail als via de app. We begrijpen echter dat het ook fijn is om zaken face-to-face met je boekhouder te bespreken. Daarom nodigen wij je uit om te overleggen in ons kantoor in Arnhem. Heb je niet de mogelijkheid om naar ons kantoor te komen? Ook dat is geen probleem. In dat geval kun je een afspraak maken waarbij een boekhouder bij jou langs komt. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Boekhouden met moderne systemen

Als administratiekantoor werken we met moderne boekhoudsystemen. Hiermee kunnen we zeer snel en efficiënt werken. Het systeem is ook digitaal 24/7 door jou te gebruiken. Dit betekent dat je er niet alleen voor kunt kiezen om alle administratieve taken aan ons administratiekantoor over te laten, maar dat je ook de mogelijk hebt om slechts een deel uit te besteden. Dit is voordelig wanneer je bepaalde zaken graag zelf in de hand wilt hebben.

Administratie advies

De rest wordt dan gewoon geregeld door onze ervaren boekhouders. Je administratie uitbesteden aan ons administratiekantoor is ontzettend eenvoudig. Je scant simpelweg de factuur in en stuurt deze op via de mail of via een app. De rest kun je aan ons overlaten!

Het administratiekantoor voor starters

Het starten van een bedrijf is ontzettend veel werk, en vergt bovendien ook een flinke investering. Je hebt dan waarschijnlijk belangrijkere dingen aan je hoofd dan het regelen van de boekhouding en administratie van je bedrijf, wat op dit punt een hele klus is. Je administratie uitbesteden aan een administratiekantoor is dan wellicht nog te duur voor je. Speciaal voor starters hebben we bij Hofman & Van der Hoek daarom het starterspakket ontwikkeld. Voor een scherpe prijs verzorgen wij dan onder andere:

  • de BTW aangifte per periode
  • het opstellen van de jaarrekening
  • de aangifte inkomstenbelasting
  • een mogelijkheid tot het aanmaken van verkoopfacturen
  • gratis ondersteuning

Ook voor het regelen van de administratie voor je startende onderneming gebruiken wij systemen waarmee je altijd inzicht hebt in je gegevens. Het starterspakket is het geldig voor het hele eerste jaar van je onderneming, dus een jaar na de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wil je meer te weten komen over ons starterspakket en een afspraak maken bij ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op.

Belastingadvies door Hofman & Van der Hoek

Hofman & Van der Hoek is niet alleen een administratiekantoor waar je de boekhouding van je bedrijf kunt uitbesteden; we zijn ook beschikbaar voor het geven van deskundig belastingadvies. De regels en wetgeving rondom belasting verandert namelijk constant. Onze ervaren belastingadviseurs zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kunnen daarom passend advies geven voor je bedrijf. Bovendien kunnen we ook hulp verlenen met betrekking tot belastingadvies voor particulieren. Samen met een belastingadviseur nemen we een kijkje in je financiële situatie om te achterhalen of je bijvoorbeeld recht hebt op toeslagen zonder dat je dit wist. Neem ook voor deskundig belastingadvies contact met onze boekhouder op.

Neem contact op

Ben je na het lezen van deze informatie ook van plan om je bedrijfsadministratie uit te besteden aan een administratiekantoor of boekhouder? Of wil je liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hofman & Van der Hoek. Dit kan telefonisch via 026-3764595, of stuur een mail naar info@hofman-hoek.nl. Ook kun je ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies is het betrouwbare administratiekantoor waar jij naar op zoek bent!