Skip to content

Wij staan voor een goede dienstverlening

Hofman & Van der Hoek Administratiekantoor en Belastingadvies is gevestigd in Arnhem (vlakbij het knooppunt Velperbroek) en onze klanten zitten in een ruime regio rond Arnhem.  Wij staan voor een goede dienstverlening, persoonlijk contact, goede kennis van zaken en een hoge kwaliteit.

Kies een pakket wat bij je onderneming past

Voor de bedrijfsadministratie van je onderneming kun je bij Hofman & Van der Hoek Administratiekantoor en Belastingadvies kiezen uit diverse pakketten tegen een vast All-in bedrag per maand. In elk pakket zijn o.a. de onderstaande diensten inbegrepen.

  • Verwerking van je in- en verkoopfacturen
  • Verzorging van de BTW-aangifte (per maand of per kwartaal)
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Indienen van je aangifte inkomstenbelasting en van je fiscaal partner.

De klanten van Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies hebben een vast contactpersoon en je kunt ons geheel kosteloos appen, mailen en bellen. Daarnaast heb je altijd toegang tot je online administratie.

Het aantal facturen dat wij per jaar voor je verwerken bepaald je pakketkeuze. Wil je zelf een deel van de administratie doen, ook dat is geen probleem. 

€ 25,- Overstapkorting voor nieuwe klanten

Stapt u over van boekhouder?
Dan heeft u geluk! Hofman & van der Hoek biedt nieuwe klanten namelijk een interessante overstapkorting.
Wanneer u overstapt betaalt u het eerste jaar maar liefst €25,- per maand minder.

Salarisadministratie

Natuurlijk kan Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies ook uw complete salarisadministratie verzorgen. Wij werken met een overzichtelijk online programma waarin uw salarisadministratie wordt verwerkt. Je ontvangt van ons maandelijks duidelijke en overzichtelijke loonstroken.

De kosten van de salarisadministratie bij Hofman & Van der Hoek wordt bepaald door het aantal salarisstroken. Je betaalt per salarisstrook. Wij werken met staffelkortingen. 

Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies kan u ook helpen  en adviseren met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, CAO-regelingen en verlofregistratie.

administratie-uitbesteden

Bedrijfsadvies en Fiscaal advies

Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies biedt klanten in de omgeving van Arnhem e.o. een totaalpakket van diensten aan. Je kunt echter ook bij ons terecht voor de vennootschapsbelasting, hulp bij aanvragen van toeslagen, subsidies en pensioenen.